Venetie

De Venetiaanse gondels, het San Marcoplein, de Rialtobrug, de basiliek, tientallen paleizen, de brug der zuchten en het Dogenpaleis zijn nog maar een paar redenen om deze stad te bezoeken. Het is de combinatie van zijn culturele en architecturale rijkdom met de unieke ligging die Venetië zo populair maakt bij de toeristen. VCE01T - of VCE01D - MURANO EN BURANO (5 UUR)  
Met het schip naar het eiland Murano en bezoek aan een glasblazerij, waar we een authentieke meester-glasblazer aan het werk zien. Vandaar varen we naar een ander eiland, Burano, dat bekend is om zijn kantwerk. Vrije tijd en shopping.

LET OP: De excursie eindigt in de haven voor passagiers in transit en in de luchthaven van Venetië voor de passagiers die ontschepen en waarvan de vlucht niet voor 17.30 u opstijgt. Om deze excursie op voorhand te reserveren en te betalen, moet u de code gebruiken: VCE01T voor de passagiers in transit in de haven van Venetië en VCE01D voor de passagiers die in de haven van Venetië ontschepen. 

 


VCE02T - MURANO, BURANO & SAN MARCOPLEIN (6 UUR) 
 
We varen naar het eiland Murano, waar we een glasblazerij bezoeken en een authentieke meester-glasblazer aan het werk zien. Vandaar naar een ander eiland, Burano, bekend om zijn kantwerk. Vrije tijd voor shopping en lunch. Met het schip naar het San Marcoplein, dat vrij kan worden bezocht.

LET OP: Deze excursie is alleen beschikbaar voor de passagiers in transit in de haven van Venetië.

 


VCE03 - TRANSFER NAAR SAN MARCOPLEIN (4 UUR) 
 
Na de ontscheping laten we onze bagage achter in de haven en worden we per boot naar het beroemde en betoverende San Marcoplein gebracht. Vrije tijd om op eigen tempo door de smalle “calli”, de bekende steegjes van Venetië, te slenteren. Terug naar de haven om onze bagage op te halen en transfer naar de luchthaven van Venetië.

LET OP: Deze excursie kan alleen worden geboekt door passagiers die in Venetië ontschepen en waarvan de vlucht niet voor 16 u opstijgt, en eindigt in de luchthaven. De excursie omvat enkel een transfer zonder gids.

 


VCE04T - of VCE04D - VERKENNING VAN VENETIE (4 UUR) 
 
Met het schip naar het beroemde San Marcoplein voor een geleid bezoek aan een van de belangrijkste paleizen, het “Palazzo Ducale” of Dogenpaleis, de vroegere residentie van de doges. Het paleis werd tussen 1309 en 1424 gebouwd en werd in 1574 tijdens een brand beschadigd. Bij de restauratiewerken werd de oorspronkelijk gothische stijl bewaard en sinds de 16e eeuw wordt het paleis via de beroemde “Ponte dei Sospiri” met de gevangenis verbonden. Geniet van een rondleiding in het paleis en bewonder de schoonheid van de halls. Uw gids vertelt u alles over de Basiliek, het San Marcoplein en de Brug der Zuchten.

LET OP: De excursie eindigt in de haven voor passagiers in transit en in de luchthaven van Venetië voor de passagiers die ontschepen en waarvan de vlucht niet voor 17.30 u opstijgt. Om deze excursie op voorhand te reserveren en te betalen, moet u de code gebruiken: VCE04T voor de passagiers in transit in de haven van Venetië en VCE04D voor de passagiers die in de haven van Venetië ontschepen. 

 


VCE05T - of VCE05D - GONDELEN EN WANDELEN IN VENETIE (4 UUR) 
 
We kunnen Venetië, de romantische stad bij uitstek, niet verlaten zonder een tochtje met de gondel op de Venetiaanse kanalen. Bewonder de bruggen, paleizen en steegjes, door de Venetianen “calli” genoemd. Vrije tijd op het San Marcoplein, met aansluitend een volledige verkenning van de “calli” in het gezelschap van onze gids.

LET OP: De verkenningstocht met de gondel is zonder gids en duurt 40 minuten. De excursie eindigt in de haven voor passagiers in transit en in de luchthaven van Venetië voor de passagiers die ontschepen en waarvan de vlucht niet voor 17.30 u opstijgt. Om deze excursie op voorhand te reserveren en te betalen, moet u de code gebruiken: VCE05T voor de passagiers in transit in de haven van Venetië en VCE05D voor de passagiers die in de haven van Venetië ontschepen. 

 
 
  copyright © VOORDEELCRUISE - 2018