Sint Thomas

Saint Thomas (Nederlands: Sint-Thomas) is een eiland van de Amerikaanse Maagdeneilanden. De hoofdplaats van de Amerikaanse Maagdeneilanden, Charlotte Amalie, ligt op het eiland. Op Saint Thomas wonen ongeveer 52 000 mensen.

 

STO01 - ST JOHN-STRANDTOCHT (4 UUR)
 
U vertrekt vanaf uw cruiseschip met de ferryboot en vaart langs de zuidoostelijke kustlijn van Saint Thomas waar u enkele van de mooiste stranden en landschappen van het eiland te zien krijgt. De ferryboot brengt u naar het eiland St John, een onbedorven paradijs van witte zandstranden en een rijkelijk begroeid nationaal park. Het hoogtepunt van deze excursie is het bezoek aan Trunk Bay waar u tijd hebt om te gaan zwemmen of om te relaxen op het strand.

LET OP: de tocht op de ferryboot naar St John duurt 90 minuten (45 heen en 45 terug). Vergeet uw zwempak niet aan te doen en breng een handdoek mee. Geen gids op deze excursie.

 


STO02 - HET BESTE VAN SAINT THOMAS 
 
Houd uw fototoestel in de aanslag, want u gaat naar Skyline Drive om een bezoek te brengen aan het mooie Charlotte Amalie. Uw chauffeur brengt u naar Drake’s Seat zodat u Magen’s Bay kan bewonderen. Vanuit St Peter Great House hebt u een panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan, de Caraïbische Zee en de Britse Maagdeneilanden.  Daarna rijdt u naar het puntje van de hoogste berg op Saint Thomas. Op 470 m hoogte hebt u een fantastisch uitzicht over de andere Maagdeneilanden.

LET OP: beperkte plaatsen. De buschauffeur zal een korte uitleg geven in het Engels.

 


STO06 - ST JOHN EN DE ANNABERG-RUÏNES (4 UUR)
 
U vertrekt met de ferryboot en vaart langs de zuidoostelijke kustlijn van Saint Thomas waar u enkele van de mooiste stranden en landschappen van het eiland te zien krijgt. Wanneer u aankomt in Saint Thomas wordt u begroet door een vriendelijke chauffeur die u een onvergetelijke excursie op het mooie St John zal bezorgen. Hij laat u de prachtigste bezienswaardigheden op de Caraïben zien: witte zandstranden, glashelder water, een welige begroeiing, prachtige uitzichten over de Britse Maagdeneilanden en een korte halte aan de Annaberg-ruïnes, de overblijfselen van de laatst werkende plantage op St John, waar u ook nog een brochure als aandenken meekrijgt.

LET OP: beperkte plaatsen. De buschauffeur zal een korte uitleg geven in het Engels. Oneffen oppervlakte, daarom raden we u aan om gemakkelijk schoeisel te dragen.

 


STO09 - CASTAWAY GIRL ZEILEN & SNORKELEN (3 UUR)
 
Geniet van een ontspannend zeiltochtje naar ”SHIPWRECK COVE” op het eiland Buck aan boord van onze 20 meter lange zeilcatamaran, de “Castaway Girl”, met zijn grote cockpit en gigantisch voordek om te zonnebaden. Na een spannende zeiltocht zal de kapitein afmeren aan het eiland Buck waar u de tijd krijgt om te gaan snorkelen naar een gezonken wrak – snorkelen voor zowel beginners als voor gevorderden.

LET OP: Er zijn geen kleedkamers, we raden u aan om uw zwemkledij al aan te doen.

 


STO12 - ST THOMAS HISTORISCHE BEZIENSWAARDIGHEDEN & HIGHLIGHTS (2 UUR)
 
We bezoeken het beste wat St. Thomas te bieden heeft. Een aangenaam bezoek aan Paradise Point, de St. Thomas Great House en botanische tuinen. We beginnen met een adembenemend uitzicht over de stad van Charlotte Amalie. Een historische stad uit 1600 met de verhalen van piraat lore, bier zalen en forten. Als snel ontdekt u de rijke geschiedenis en cultuur van de Maagdeneilanden. We gaan verder voor een adembenemend uitzicht van Magens Bay en een panoramisch parade van meer dan honderd eilanden. Vanuit deze visie, verschijnen de eilanden als zussen, die elk een mooi en anders zijn. Aan het einde van deze uitzonderlijke excursie kunt u kiezen of u wilt winkelen in de ''Main Street'' of u keert weer terug naar het schip.

 


STO15 - MAGEN’S BAY & CORAL WORLD (3 UUR)
 
Wandel onder het tropisch zeegebied – en blijf volkomen droog!  U zal verschillende soorten zeewezens zien: kleurrijke vissen, schildpadden, haaien en koralen. Daarna rijdt u naar Magen’s Bay, uitgeroepen tot een van de tien mooiste stranden ter wereld. Wanneer u terug in Charlotte Amalie bent, hebt u de keuze om terug naar het schip te keren of om in de stad te worden afgezet om te gaan shoppen.

LET OP: beperkte plaatsen. De buschauffeur zal een korte uitleg geven in het Engels. Vergeet uw handdoek, zonnecrème en zwempak niet.

 


STO19 - KERST ZEILEN EN SNORKEL AVONTUUR (4 UUR)
 
We worden gebracht naar de zijde van het schip, vanaf hier worden we naar het dichtsbijzijnde haven vervoerd. We varen naar de kerst Cove, in een vloeiende vaart varen we in ongeveer een uur naar het onbewoonde eiland en onderwater park. We komen aan bij een beschermende ankerplaats waar we een uur kunnen genieten van snorkelen! Een rum- of fruitpunch wordt geserveerd als we terugvaren naar St. Thomas

LET OP: Beperkte plaatsen. Minimum leeftijd om te snorkelen is 12 jaar oud

 
 
  copyright © VOORDEELCRUISE - 2018